1. Algemeen

Ons advies is om de producten vóór de 37e week van de zwangerschap in huis te hebben. Ga je voor maatwerk? Zorg er dan voor dat je vóór de 34e week van de zwangerschap jouw wensen bij ons bekend maakt.

Wil je pas bestellen nadat je bevallen bent? Dat kan natuurlijk ook. Bedenk dan wel dat je enige tijd moet wachten en dat we ook afhankelijk zijn van de pakketbezorgers (buiten Zuid-Limburg).

Ja hoor. Laat ons je woonplaats en je aanpassing weten en we passen dit kosteloos voor je aan. Doe dit direct bij het plaatsen van je bestelling in het vakje ‘Bestelnotities’. Ben je dit vergeten? Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of de Socials. Na 2 uur is je bestelling al in druk- en verzendproces en is een aanpassing niet meer mogelijk.

Trouwens; die woonplaats willen we gewoon weten uit nieuwsgierigheid ;).

Wat leuk dat je iemand een Kraamcadeau van Hang de Vlag oet cadeau doet! Bij de bestelling van een Sterrenbeeld of Sterrenhemel poster is het belangrijk dat je bij het afrekenen de benodigde gegevens invoert in de ‘Bestelnotities’. Je krijgt hiervan ook nog een automatische herinnering wanneer je bestelling gelukt is.
Wij maken vervolgens een persoonlijk ontwerp van je gegevens. Heb je specifieke wensen voor een kleur of de astrologische kenmerken? Geef ze gerust even door en we kijken wat er mogelijk is.

Let op: als de bestelling eenmaal geplaatst is, is het niet meer mogelijk om de gegevens aan te passen. Check het dus altijd extra goed en laat een ander desnoods even met je meekijken.

Dat kan. We zorgen dan voor een mooie verpakking en sturen de factuur niet mee. Laat ons dit, en het juiste afleveradres, direct weten bij het plaatsen van je bestelling onder het kopje ‘Bestelnotities’. Vergeet niet het juiste bezorgadres te noemen!

Wij werken regelmatig met kortingscodes die tot wel 25% korting op je bestelling kunnen geven. Houdt onze Instagram en Facebook in het oog voor de meest recente acties en kortingscodes.

Voor tweelingen rekenen wij 10% korting vanaf een bedrag van €60,00. Voor drielingen zelfs 15% korting vanaf €60,00. Benader ons vóór je bestelling en we sturen je een persoonlijke kortingscode nadat je aan ons bewezen hebt écht twee of drie kleine dondersteentjes te verwachten.

Ja dat kan. Helaas is dit nog niet te bestellen via onze website. Neem dus even persoonlijk contact met ons op via ons telefoonnummer, Messenger of e-mailadres.

Dat is mogelijk. Laat ons dit direct bij de bestelling weten in het vakje ‘Bestelnotities’ en we zorgen dat dit in orde komt. Na 2 uur is je bestelling al in druk- en verzendproces en is een aanpassing niet meer mogelijk.

Op onze producten is de wettelijke garantie vanuit de Nederlandse wet van toepassing. Ook voor producten die naar het buitenland verzonden worden.

We adviseren om onze vlaggen bij stormachtig weer tijdelijk van de gevel af te halen zodat er geen schade aan de vlag kan ontstaan.
Wij staan niet garant voor vervaging van kleuren door UV-stralen.

Ja, dat kan. Geef dit meteen door bij de bestelnotities en wij zullen dit doorgeven aan onze drukker.

Onze vlaggen zijn gemaakt van vlaggendoek. Dit is een doorschijnende stof. Een vlag met tekst erop is dus aan 1 kant in spiegelbeeld. Denk dus goed na over de bevestiging en informeer ons indien je een wijziging wilt.

2. Maatwerk

Wanneer je hebt besloten om echt een uniek product te willen bestellen dan nemen wij zo snel mogelijk telefonisch of per mail contact met je op. Hierin bespreken we je persoonlijke wensen zoals kleur(en), illustratie(s) en een eventuele thema. Merijn gaat vervolgens aan de slag. Hij stuurt je binnen 5 werkdagen een eerste ontwerp. Indien dit naar je smaak is gaat de bestelling in gang en sturen we je een factuur. Zodra deze is voldaan heb je nog 2 keer de mogelijkheid om feedback te geven op het product en vervolgens beginnen we met het drukken van je unieke producten.

Alle soorten producten op onze website kun je naar eigen smaak laten ontwerpen.

We streven ernaar om binnen 5 werkdagen na het eerste contact een eerste ontwerp te sturen. Daarna hebben kleine aanpassingen, het drukken en verzending nog circa 10 werkdagen nodig. Houdt dus altijd rekening met minimaal 3 weken voordat je de spullen in huis hebt.

Omdat Merijn een uniek product voor je ontwerpt kost een maatwerkproduct meer dan een uit onze webshop. Maatwerkvlaggen kosten €50,00, maatwerkraamborden €50,00 en maatwerkposters €25,00. Je kunt deze selecteren in onze webshop en daarbij kiezen voor bankoverschrijving.

In veel gevallen is dat mogelijk. Neem contact met ons op en stuur een afbeelding van het geboortekaartje mee. We zullen dan samen je wensen en de mogelijkheden bespreken.

Belangrijk om te weten: Merijn kan in dezelfde stijl werken als jullie geboortekaartje maar niet de exacte illustraties overnemen.

Ja hoor, dat kan. Indien de aanpassing niet te groot is doen we dit zelfs kosteloos.

Heb je toch wat meer specifiekere wensen dan tellen wij €7,50 per product voor de aanpassingen. We zullen dit altijd van tevoren bij je melden en hiervoor vooraf een aparte factuur sturen.

Nee. Deze ontwerpen zijn speciaal naar jouw wens gemaakt en worden niet retour genomen.

3. Verzending en Afhalen

Dat verschilt per product. We streven ernaar om je bestelling binnen 7 werkdagen bij jou thuis geleverd te hebben (bij gratis verzending). Maar vaak heb je ze al eerder in huis. We versturen bestellingen altijd per gehele order.

Wordt jouw pakket bezorgd via een bezorgdienst? Dan zijn we afhankelijk van de drukte bij deze bezorgdiensten en kunnen we een levering binnen 7 werkdagen niet garanderen. We doen er natuurlijk wel ons best voor om dit na te streven.

Heb je directe bankoverschrijving gekozen als betaalmiddel? Dan wordt je order pas in druk- en verzendproces genomen wanneer het factuurbedrag bij ons binnen is.

In de regio Zuid-Limburg bezorgen wij gratis. Om te kijken of jouw adres in deze regio valt kun je de postcode-checker gebruiken in je winkelwagentje. Buiten Zuid-Limburg rekenen wij wisselend per producten €6,95 of €13,00 verzendkosten. Verzending verloopt via DHL of PostNL en je ontvangt een Track&Trace code van ons zodra je pakket onderweg is.

Vaak kunnen wij dit wel verwezenlijken. Neem contact met ons op via ons telefoonnummer (WhatsApp of bellen).

Ja, dat kan. De verzendkosten zijn dan voor je eigen rekening. Ons afhaaladres is vlakbij de Belgische én Duitse grens. Wellicht is afhalen ook een optie voor je?

Ons afhaaladres is Sachariasstraat 7, 6365BT in Schinnen. Afhalen is enkel op afspraak.

Neem contact met ons op via ons telefoonnummer, Messenger of e-mailadres.

Het is mogelijk om zowel overdag als in de avonduren je aangekochte producten af te halen. Stuur ons je voorkeur en wij proberen tijd vrij te maken. Afhalen is alleen op afspraak.

Die hebben we. Het is mogelijk om gebruik te maken van ons toilet.

Neem binnen 5 werkdagen contact met ons op via ons telefoonnummer. We zoeken samen naar eens passende oplossing.

We begrijpen dat we met onze webshop al milieubelastend genoeg zijn. Daarom printen we vanuit milieu-overwegingen geen facturen uit. De factuur krijg je digitaal per mail en een screenshot is voldoende voor ons indien er problemen zouden zijn.

4. Bestellen en Betalen

Deze komt van ons. Gezien wij nog in de start-up fase zitten hebben we nog niet de beschikking over een eigen rekening en verloopt alle facturering via het designbedrijf van Merijn. In de toekomst (misschien bij je volgende kindje) krijg je gewoon een factuur van Hang de Vlag oet zonder vermelding van Qriousminds.

Neem zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op en we zorgen ervoor dat je bestelling geen vertraging oploopt.

Check even je SPAM-box om zeker te weten dat hij écht niet is aangekomen. Zit tie daar ook niet? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer, Messenger of e-mailadres. We proberen dan zo snel mogelijk op zoek te gaan naar je bestelling.

Op dit moment is het mogelijk om via iDeal, PayPal en directe bankoverschrijving te betalen. Zodra we je betaling hebben ontvangen gaan we aan de slag met jouw bestelling.

Neem contact met ons op via ons telefoonnummer of via onze Socials. We kijken graag even met je mee.

Het is mogelijk om binnen 2 uur na het plaatsen van de bestelling deze te annuleren. Neem dan contact op via ons telefoonnummer, Messenger of e-mailadres. Indien er al 2 uur verstreken zijn, is het helaas niet meer mogelijk je bestelling te annuleren. Dit gezien deze dan al in het druk- en verzendproces zit.

5. Retourneren

Je hebt na ontvangst van de producten 14 dagen de tijd om de producten terug te zenden. De kosten van de terugzending zijn voor je eigen rekening. Laat ons even weten (telefoon/mail/Socials) wanneer jullie iets retour zenden, zo kunnen we je sneller helpen.

Dikke tip: Heb je betaald via PayPal? Check hun website. Vaak krijg je de retourkosten via hen terug (ook internationaal).

Maatwerk is uitgesloten van retourzendingen.

Onbeschadigde producten kunnen in onbeschadigde originele verpakking geretourneerd worden naar dit adres:

Hang de Vlag oet
Sachariasstraat 7
6365BT Schinnen
Nederland

Zodra je product in goede staat weer bij ons in aangekomen zetten we de terugbetaling in werking. Houdt rekening met circa 3 werkdagen.

null

Wij zijn er voor jou

We streven ernaar om binnen 5 uur een reactie te geven op je verzoek

STUUR ONS EEN BERICHT