Over ons

Wij zijn Hang de Vlag oet

Hi! Wij zijn Ilona en Merijn, trotse ouders van Puck (2019). Ikzelf werk al een tijdje in de gezondheidszorg en Merijn werkt als designer.

Het begon allemaal toen wij zelf op zoek gingen naar een geboortebord voor in onze voortuin. Al snel kwamen we uit op de standaard houten borden met een illustratie van o.a. Winnie de Poeh. Wij wilden iets anders en aangezien Merijn designer is besloten we om zelf onze eigen vlag te laten drukken. Daar kregen we ontzettend gave reacties op en voilà, het idee was geboren. Nu zijn we de enige in Limburg die gepersonaliseerde vlaggen aanbiedt in o.a. het Limburgs. Yes!

We bieden in onze webshop allemaal hippe designs aan die zowel in een vlag, raambord of poster beschikbaar zijn. Onze designs hebben zowel Engelse, Nederlandse als Limburgse teksten. Is het niet jouw dialect? Wij passen dit kosteloos voor je aan!

 

Wat een gekke naam

Mensen boven de rivieren zullen vinden dat wij een gekke bedrijfsnaam hebben, en dat klopt! Hang de Vlag oet is een gezegde in Limburg om een feestje te vieren, bijvoorbeeld wanneer je geslaagd bent: “Hang de vlag oet, ik ben geslaagd!”. Met zo’n naam richten we ons veel op de Limburgse markt maar uiteraard willen we zoveel mogelijk mensen aan zo’n hippe vlag helpen.

Waarom kies je voor ons?

Wij ontwerpen zelf onze producten waardoor ze stuk voor stuk uniek zijn. Je hebt ze gegarandeerd nog nergens zien hangen! Wil je een volledig persoonlijk product om de geboorte van de kleine te vieren? Dat kan bij ons ook. We bieden maatwerk voor een kleine meerprijs. Merijn maakt dan een geheel nieuw ontwerp voor je nadat je jouw wensen bekend hebt gemaakt.

In Zuid-Limburg kom ik gratis en persoonlijk het product bij je afleveren. Je zult je verbazen hoe flexibel ik met levertijden ben.

Check onze toffe producten

Hang de Vlag oet staat garant voor unieke vlaggen, posters, raamborden en meer!